Taitomaa.fi :: Myyjäesittely
Taitomaa.fi :: Myyjäesittely
Taitomaa.fi :: Myyjäesittely
Fb2
Arvonta joulukuussa ostoksia tehneiden kesken! Tervetuloa!
Taika
 
 
Banneri_taitomaa
Small_retromaa_botton
Myyjäesittely
Article
 
 
Tarunomaiset
05.03.2012
Haastattelu

Kerro itsestäsi!


Olen 35-vuotias yhden pienen tytön ja yhden harmaan kanin äiti. Rakastan hyviä kirjoa, pöyheitä pensseleitä ja pulleita maalituubeja. Nautin luonnosta ja hyvästä viinistä takkatulen loisteessa. Odotan malttamattomasti kevätauringon tuomaa inspiraatioaaltoa.

Oletko ammattilainen tai maalaatko harrastukseksi?


Lukeudun tuohon harrastelijat-kastiin. Toivoisin kuitenkin kovasti saavani maalamisesta jonain päivänä edes osaviikkoisen työn. Mutta tällä hetkellä täytyy tehdä ihan "oikeitakin" töitä leipänsä eteen.

Miksi rusakot?


Hieman epäilen, että olen saanut äidinmaidon mukana tilkan Rusakon maitoa. Se on vain aina ollut rusakot. Niin pienestä asti kuin muistan.

Mistä saat ideat maalauksiisi?


deat syntyvät ja pirskahtelevat päässä. Joskus saattaa juuri nukkumaan mennessä syntyä mieleen kuva, joka täytyy laittaa muistiin. Ympärillä olevat asiat, värit, luonto saattavat synnyttää uusia ideoita, jotka pulppuavat ja rönsyilevät muistikirjan sivuille.


Maalauksissasi on paljon iloa ja lämpöä. Kertovatko nuo ominaisuudet sinusta?


Kyllä ne varmastikin kertovat. Rakastan voimakkaita värejä, sävyjä, paksua jälkeä. Yleensä tauluissani haluan välittää jonkin tunteen katsojalle. Vaikka paljon on iloa ja onnea, niin mukaan mahtuu yksinäisyyttä, pahaa mieltä ja masennusta. Maalaaminen on oiva keino purkaa tunteita. Ja jostain syvästä tunteesta kumpuava  taulun aihe yleensä ksokettaa muitakin eniten.

Mitkä tuotteistasi ovat suosituimpia?


Suosittuja ovat tauluista tehdyt vedokset ja postikortit. Myös monet uniikkitaulut ovat löytäneet uusiin koteihin.

Teetkö muita käsitöitä tai taidetta?


Olen aina ollut näpertelijä ja askartelija. Rakastan savea, helmiä ja kaikkea kaunista.  Mutta maalaaminen on ehdottomasti se minun juttuni. Josta en kyllä luopuisi mistään hinnasta.

Mitä haluaisit oppia seuraavaksi?


Haluaisin oppia markkinoimaan itseäni ja tuotteitani paremmin. Mutta ennen kaikkea haluaisin oppia seisahtumaan ja nauttimaan näistä kaikista elämän tarjoamista pikku hetkistä. Olen ikuinen unelmoija ja nyt olen saanut jo toteutettua pienen palan haaveitani... Haluaisin oppia myös toteuttamaan lisää Rusakkounelmaani.


 

Ilmoituksia katsottu tänään: 563