Taitomaa.fi :: Myyjäesittely
Taitomaa.fi :: Myyjäesittely
Taitomaa.fi :: Myyjäesittely
Fb2
Kepeää ja kaunista kesää! Tervetuloa ostoksille!
Taika
 
 
Banneri_taitomaa
Small_retromaa_botton
Myyjäesittely
Article
 
Tänne voit jättää ilmotuksen, jossa etsit tekijää haluamallesi tuotteelle!
 
 
Taitomaan Anu
12.01.2015
Haastattelu
Kylläpä vuoden ensimmäiset päivät ovat menneet nopeasti. On ollut kaikenlaista uutta ja kivaa opeteltavaa! Täällä kirjoittelee vuoden alusta Taitomaan ja Retromaan hallintaansa ottanut uusi päätoimittaja ja ylläpitäjä Anu Järvi-Uutela.

Olen innoissani ja tällä hetkellä haluaisin tehdä enemmän, kuin mitä vielä osaan ja pystyn Taitomaan ja Retromaan suhteen. No, pikkuhiljaa opin ja saan selviteltyä asioita, toivottavasti maltatte odottaa. Onneksi sivustojen toiminta sinällään ei ole muuttunut tai vaadi välittömiä korjauksia. Kehitystoiveita otan mielelläni vastaan niin myyjiltä kuin asiakkailtakin, mutta tosiaan, ihan heti en voi luvata mitään uutta tapahtuvaksi.

Minä olen verkkomaailman ulkopuolella verkkopalveluista vastaava kirjastonhoitaja ja kahden alle kouluikäisen lapsen äiti. "Siinä sivussa" teen koruja ja muita käsitöitä, esim. ompelua, olen mukana kotikylän seuratoiminnassa hoitaen markkinointitehtäviä ja nyt uusimpana emännöin siis täällä. Aika näyttää miten aika jakautuu jatkossa. Asun vanhassa puutalossa ja rakastan vanhoja huonekaluja ja tavaroita, joilla on tarina ja historia. Olin Taitomaan myyjäesittelyssä kolme vuotta sitten, sen voit lukea tästä.

Kun sinulla on kysyttävää, ehdotuksia tai palautetta, minut tavoittaa parhaiten s-postilla taitomaa(at)gmail.com tai fb-profiilini kautta. Löydät minut Facebookista nimellä Taitomaan Anu. Muistathan myös Taitomaan ja Retromaan omat facebook-sivut: Taitomaa ja Retromaa. Olen avannut Taitomaalle myös Pinterest-sivun, jonne aion pinnailla ihania, uniikkeja, upeita ja erilaisia käsitöitänne. Siitä lisää myöhemmin! Oikein mukavaa ja idearikasta vuoden alkua kaikille!

Yst.
Anu
 

Ilmoituksia katsottu tänään: 980