Taitomaa.fi :: Myyjäesittely
Taitomaa.fi :: Myyjäesittely
Taitomaa.fi :: Myyjäesittely
Fb2
Kepeää ja kaunista kesää! Tervetuloa ostoksille!
Taika
 
 
Banneri_taitomaa
Small_retromaa_botton
Myyjäesittely
Article
 
Tänne voit jättää ilmotuksen, jossa etsit tekijää haluamallesi tuotteelle!
 
 
Taitomaan Anu
12.02.2015
Haastattelu

Heips!


Kevät tuoksuu jo ulkona ja kaikenlaiset uudet ideat pyörivät mielessä. Olen tässä alkuvuonna sukeltanut täysillä Taitomaan ja Retromaan pyörittämisen saloihin ja tehnyt joitain pieniä muutoksia / uudistuksia.


Taitomaan ja Retromaan fb-sivuille pääset nyt suoraan palvelujen etusivuilla olevista linkeistä, joissa kehoitetaan kertomaan palveluista myös kavereille :). Pinterestiin on nyt helppo lisätä kuvia Taitomaan ja Retromaan ihanista tuotteista, koska kaikkien tuotteitten vasempaan yläkulmaan tulee Pin it -painike automaattisesti, kun kuvan päälle menee hiirellä. Pinterest on mainio kanava esitellä muille, mikä itselle on tärkeää, mikä silmää miellyttää ja mistä haaveilee ja löytää taas uusia ideoita ja haaveilun kohteita.


Facebookissa on ystävänpäivän kunniaksi lehtiarvonnat käynnissä, niihin linkit tässä: Taitomaan arvonta ja Retromaan arvonta. Taitomaan puolella arvotaan TAITO-lehden vuosikerta ja Retromaan puolella Golden Vintage -lehden vuosikerta.


Nyt alkuvuonna olen käynyt kaikki myyjinä toimivat läpi ja poistanut sellaiset, jotka eivät mukanamme halunneet jatkaa. Näin esim. katsotuimpien tuotteiden valikoima on muuttunut hieman ja myynnissä olevien tuotteiden määrä luonnollisesti pienentynyt. Mutta ilokseni myös uusia myyjiä on tullut mukaan, toivotan heidät lämpimästi tervetulleiksi! Olen saanut teiltä kannustavia viestejä sekä palautetta, kiitos niistä ja ratkonut joitain ongelmiakin jo, mikä aina antaa uskoa jatkoon.


Retromaassa on tällä hetkellä käynnissä kampanja uusille myyjille. Kampanjan aikana eli 6.2. - 15.3.2015 ajalla myyjiksi rekisteröityneet JA tuotteita myyntiin laittaneet saavat pitää retropuotia vuoden 2015 vuosimaksutta.


Siinäpä helmikuun uutisia! Laitathan viestiä, jos jokin mietityttää, toki kuulumisiakin on kiva kuulla :)


Yst.
Anu - taitomaa(at)gmail.com

 

Ilmoituksia katsottu tänään: 103