Taitomaa.fi :: Keskustelu
Taitomaa.fi :: Keskustelu
Taitomaa.fi :: Keskustelu
Fb2
Lämmintä ylle, kotiin ja lahjaksi! Tervetuloa ostoksille!
Taika
 
 
Banneri_taitomaa
Small_retromaa_botton
8 viestiä - 2312 katselukertoja

 Hei!


Käsityöjumi aukesi tänään ja aloin lisäämään tuotteita Taitomaahan liki vuoden tauon jälkeen. Huomasin, että myyjäpalautteet olivat hävinneet. Miksi näin?

Mulla on niin, että Taitomaassa saan ja pystyn antamaan palautetta, mutta Retromaassa en ainakaan voi antaa palautetta. 


Maikki

Hei!


En osaa sanoa syytä katoon, mitään poistoa ei ainakaan ole tietoisesti tehty. Taitomaassa oli teknisiä ongelmia toukokuussa ja silloin palvelimella jouduttiin tekemään muutoksia. On tietysti mahdollista, että se on jotenkin vaikuttanut. Toinen mahdollinen ja ehkä todennäköisempi syy on luultavasti se, että käyttäjiä poistui alkuvuoden aikana Taitomaasta vuosimaksuun siirtymisen jälkeen. Jos heistä jotkut ovat ostaneet sinulta tuotteita, ovat myös heidän jättämänsä palautteet poistuneet. Lisäksi kuka tahansa voi tietysti poistaa tilinsä täältä Taitomaasta milloin vaan. Kiva kun jumisi aukesi ja toivottavasti saat pian lisää palautteita kauppaasi!


Yst.

Anu J-U, ylläpito

 Odotas kun mietin uudestaan. Onko Taitomaan käyttö ostajillekin maksullinen? Minulta on ostanut vain ja ainoastaan sellaiset, jotka ovat ostopuolella, eivät myy mitään. Eli siinä mielessä ei pitäisi olla käyttäjätunnuksen poisto aiheellinen, jos ostaminen ei täällä erikseen maksa. Voisiko olla niin, että kaikki 30 yksittäistä ostajaa olisivat poistuneet yhtä aikaa? En usko, vaan jotain teknistä vikaa tässä täytyy olla taustalla.

Hei!


Taitomaa on maksullinen vain myyjille. En osaa sanoa edelleenkään enempää asiaan. Muilta myyjiltä en ole kuullut vastaavasta ja mitään muuta tietoakaan en tiedä kadonneen. Tutkin asiaa ja palaan, jos selitys löytyy. Pahoittelut vielä kerran!


yst. Anu / ylläpito

Missä on nähtävissä ostajalle antamani negatiivinen palaute?

Kysymys: tuleeko negatiivinen palaute ostajasta mitenkään muille myyjille tietoon/ nähtäväksi?

Hei


Palaute näkyy ostajan tiedoissa. Ostaja, jolle annoit palautetta oli Annas123, hänen tietonsa löytyy, kun etsii käyttäjää haulla. Haussa on oletuksena Tuotteet, nuolesta sanan perässä haun voi vaihtaa kohdistumaan Käyttäjiin. Tämä ostaja on nyt sellainen, että jotain hämminkiä on ollut hänen kanssaan useammalla myyjällä... Selvittelen vähän asiaa.  


Yst. Anu /ylläpito


 

Tuloksia yhteensä 8
  •   
 

Ilmoituksia katsottu tänään: 1655